Vallo Reimaa: pingutame, et Jõhvi võim ei vajuks taas sohu (1)

Copy
Kui Vallo Reimaa 2007. aasta kevadel viimati Jõhvi volikogu esimehe kohalt lahkus, asus vallavõim veel Tsentraali keskuses. Äsjane valimisvõit võimaldab tal taas volikogu juhtima asuda, kuid nüüd juba uues vallamajas.
Kui Vallo Reimaa 2007. aasta kevadel viimati Jõhvi volikogu esimehe kohalt lahkus, asus vallavõim veel Tsentraali keskuses. Äsjane valimisvõit võimaldab tal taas volikogu juhtima asuda, kuid nüüd juba uues vallamajas. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Äsjastel valimistel Jõhvis valijate kõige suurema poolehoiu osaliseks saanud Vallo Reimaa on viimase kuu jooksul peaaegu iga päev sõitnud Jõhvi ja Tartu vahet. Et päeva esimeses pooles juhtida direktorina Tartu Tamme kooli, õhtupoolikul aga päästa Jõhvi võimu sellest soost, kuhu ta viimastel aastatel on langenud.

"Mul olnuks palju lihtsam sellesse mängu mitte tulla. Aga mõtlesin nii, et kui Jõhvis läheb kõik metsa ja mul oli võimalik sekkuda ning ma ei teinud seda, siis kas suudaksin pärast seda peeglisse vaadata," ütles Reimaa, kelle nimega on seotud nii Jõhvi taasiseseisvumine kui ka kiire areng 1990ndatel ja sajandivahetusel.

Kui pühapäeva hilisõhtul hakkasid hääletustulemused laekuma ja sai selgeks, et olete oma liiduga Jõhvis võitnud, siis kas see valmistas suurt rõõmu või tõi kohale pigem murettekitava arusaamise, et nüüd tegelikult alles tohutu töö algab?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles