Eduard Odinets tahab Kohtla-Järvel tõestada, et pole vaid jutupaunik

Erik Gamzejev
Copy
Eduard Odinets on kuulunud  Kohtla-Järve volikogusse üle 25 aasta ja valdava enamiku sellest ajast olnud opositsioonis. Nüüd kutsub ta üles moodustama uut võimuliitu.
Eduard Odinets on kuulunud Kohtla-Järve volikogusse üle 25 aasta ja valdava enamiku sellest ajast olnud opositsioonis. Nüüd kutsub ta üles moodustama uut võimuliitu. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Ligemale 25 aastat järjest Kohtla-Järve linnavõimu esiopositsionäärina kritiseerinud Eduard Odinets saab nüüd võimule pääsedes näidata, et pole üksnes jutupaunik, vaid oskab ise paremini seda linna tüürida. Tingimused selleks on kõike muud kui soodsad: ta peab liidrina koos hoidma nelja osapoolega koalitsiooni, kel on veerand sajandit Kohtla-Järve linna valitsenud Keskerakonna ees volikogus vaid ühe hääle suurune ülekaal.

Kuivõrd keeruline on hoida koos sellist erinevate huvidega nelja osapoole koalitsiooni, kellel on vastaspoole ees vaid ühe hääle suurune ülekaal?

Inimestega tuleb avatult ja ausalt rääkida. Mina võtan kõiki nelja osapoolt kui üht meeskonda. Praegu on kõik hästi, aga praegu me veel ainult räägime. Me ei tee veel midagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles