Purtse vineerikojas valmivad nii kuuseehted kui lastemööbel

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Joonas Männi sattus pereettevõttesse tööle enda sõnul juhuslikult ja jäigi, vastutates nüüd tootmise eest. Männide pere on tänulik, et kogukond on nende tegevust märganud ning väikefirma valiti nominendiks "Ida-Virumaa aasta ettevõtted 2021" uustulnuka kategoorias.
Joonas Männi sattus pereettevõttesse tööle enda sõnul juhuslikult ja jäigi, vastutates nüüd tootmise eest. Männide pere on tänulik, et kogukond on nende tegevust märganud ning väikefirma valiti nominendiks "Ida-Virumaa aasta ettevõtted 2021" uustulnuka kategoorias. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Pühade eel täidab Purtse pereettevõte jõulutellimusi, suve menutooteks on jälle aerosoolihoidjad garaaži. Nii toovad aastaajad tootmisse vaheldust.

Purtse vineerikoja tooted on kiiresti leidnud palju austajaid, perekond Männile on see aga andnud võimaluse iseendale tööandjaks hakata.

Evelin töötas varem Aseri tellisetehases ja unistas oma ärist. Perepoeg Joonas Männi oli teinud hooajalist instruktoritööd Kiviõli seikluskeskuses, aga esimene stabiilne töökoht tekkis tal vanemate loodud perefirmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles