Õpilasfirma muudab laste sünnipäevad sisukamaks

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Anu-Liis Porman Lumekuninganna Elsana juhendab lapsi raketi meisterdamisel. Daniel Karjuhin on abijõud. "Üks väike rõõm iga lapse südamesse!" kõlab õpilasfirma moto.
Anu-Liis Porman Lumekuninganna Elsana juhendab lapsi raketi meisterdamisel. Daniel Karjuhin on abijõud. "Üks väike rõõm iga lapse südamesse!" kõlab õpilasfirma moto. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Toila ja Kohtla-Järve gümnasistide õpilasfirma Väike Rõõm sisustab laste sünnipäevi ning see annab neile esimese ettevõtluse kogemuse. Ambitsioonidest noortel puudu ei jää − oma aktsionäride ringi kutsusid nad president Kersti Kaljulaidi.

Abituriendid Anu-Liis Porman, Kaisa Müürsepp, Anastasia Zinovieva ja Daniel Karjuhin tegid laste meelelahutamise tuleproovi Rõõmukooli kuuendal sünnipäevapeol. Nad lustisid mudilastega "Lumekuninganna" tegelastena ning lapsed lahkusid meeleolukalt peolt näomaalingute ja enda meisterdatud rakettidega.

Anu-Liis ja Anastasia olid sünnipäevade korraldajana kätt proovinud varemgi, aga ülejäänud kahele, nagu ka neljase meeskonnana, oli see esimene kogemus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles