VKG juhatuse esimees Ahti Asmann: tänane energiakriis on hea äratuskell (7)

Erik Gamzejev
Copy
Ahti Asmann usub, et kui Ida-Virumaale õnnestub tuua rohkem suuremaid ettevõtteid, siis tuleb siia elama ka rohkem inimesi ja kogu elu saab hoogu juurde. VKG plaanitav biotoodete tootmiskompleks on üks pikk samm sel teel.
Ahti Asmann usub, et kui Ida-Virumaale õnnestub tuua rohkem suuremaid ettevõtteid, siis tuleb siia elama ka rohkem inimesi ja kogu elu saab hoogu juurde. VKG plaanitav biotoodete tootmiskompleks on üks pikk samm sel teel. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Viru Keemia Grupi juht Ahti Asmann loodab, et praegune energiakriis mõjub poliitikutele äratuskellana, mis paneb neid tulevikus hoiduma läbimõtlemata otsustest, mille kahjulikust mõjust nad aru ei saa.

On teil õlitöösturina praegu suunurgad kõvasti ülespoole läinud, kui nafta hind on tõusnud viimase seitsme aasta kõige kõrgemale tasemele?

Oleme lähtunud põhimõttest, et kümme protsenti ajast võid tehtuga rahul olla ja 90 protsenti ajast pead mõtlema, kuidas tulevikus edukas olla. Igaüks defineerib edu erisuguselt. Aga iga päev, mil tööd teed, mõtled pigem sellele, et edu oleks ka viie aasta pärast maksimaalne.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles