Hakkaja noor ei raatsi üle nelja tunni uneks näpistada (1)

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
"Tahaksin, et võimalused hariduseks, töötamiseks, vaba aja veetmiseks ja oma potentsiaali avaldamiseks oleksid Ida-Virumaal samal tasemel nagu kogu Eestis või isegi kõrgemal," unistab Daria Dmitrijeva. Ja mitte ainult ei unista, vaid lööb ka ise käed külge.
"Tahaksin, et võimalused hariduseks, töötamiseks, vaba aja veetmiseks ja oma potentsiaali avaldamiseks oleksid Ida-Virumaal samal tasemel nagu kogu Eestis või isegi kõrgemal," unistab Daria Dmitrijeva. Ja mitte ainult ei unista, vaid lööb ka ise käed külge. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva keeltelütseumi abiturient Daria Dmitrijeva pühendub kooli edukale lõpetamisele, aga jõuab selle kõrvalt oi kui palju: neiu on Ida-Viru saadik Eesti lastekaitse liidus ja Narva-Jõesuu noortevolikogu liige, arendab noorte infoportaali Teeviit ja muudab Narva halli linnapilti värvilisemaks. Muusikaga tegelda ja luuletada jõuab ta ka.

Daria elab Narva-Jõesuus ja käib gümnaasiumis Narvas. Seetõttu on tema tegemised seotud mõlema linnaga. Oma kodulinnas lööb ta kaasa noortevolikogu töös. Tänu sellele kostab noorte hääl aina rohkem.

"Veel viis aastat tagasi ei olnud meil isegi noortekeskust, kuni Narva noortekeskuse tollane juhataja Anna Konovalova ja linnavalitsus otsustasid, et see on vaja ka Narva-Jõesuusse luua. Ühtlasi aitas ta asutada noortevolikogu ja toetab seda siiani."

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles