Karolin Kaivoja on jõudnud Kohtla-Nõmme "heinamaalt" jalgpallipühamu Wembley murule

Copy
Kui rahusvahelistes mängudes on Karolin Kaivoja ametis naiskondade kohtumistes, siis Eestis on ta kohtunike brigaadis ka meeste mängudes. See pilt on tehtud tänavu kevadel, kui Kaivoja oli joonekohtunik Narva Transi ja Nõmme Kalju kohtumises.
Kui rahusvahelistes mängudes on Karolin Kaivoja ametis naiskondade kohtumistes, siis Eestis on ta kohtunike brigaadis ka meeste mängudes. See pilt on tehtud tänavu kevadel, kui Kaivoja oli joonekohtunik Narva Transi ja Nõmme Kalju kohtumises. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Juulis tegi Eesti jalgpalli ajalugu Kohtla-Nõmmelt pärit Karolin Kaivoja, kes lipukohtunikuna naiste jalgpalli Euroopa meistrivõistlustel Inglismaal kümnete tuhandete fännide silme all õigust mõistis. Kaivoja käis väljakul kahes kohtumises ja finaalis täitis varuabikohtuniku ülesandeid. Praeguseks on ta suundnud juba Costa Ricasse, kus algasid juunioride maailmameistrivõistlused.

Millal see arusaamine tuli, et tahate kohtunikuks saada?

Kuna vend ja isa tegelesid jalgpalliga, siis olin samuti selles sees. Jalgpall meeldis mulle. Aga siis ma veel ei mõelnud sugugi kohtunikuks saamisele. Tahtsin mängida. Poistega mängisin koduhoovis, kuid gümnaasiumi ajal tegelesin siiski rohkem tantsimisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles