Aasta õppija haridustee on olnud käänuline, aga viis sihile

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Esimest korda võttis Margus Paavel sel nädalal õnnitlusi vastu maakondlikul tunnustusüritusel, vasakul Viru vangla haldusosakonna juhataja Risto Lindeberg ja paremal täiskasvanud õppija nädala Ida-Virumaa koordinaator Maire Merioja. Reedel kuulutati Margus Paavel ka üle-eestiliseks aasta õppijaks.
Esimest korda võttis Margus Paavel sel nädalal õnnitlusi vastu maakondlikul tunnustusüritusel, vasakul Viru vangla haldusosakonna juhataja Risto Lindeberg ja paremal täiskasvanud õppija nädala Ida-Virumaa koordinaator Maire Merioja. Reedel kuulutati Margus Paavel ka üle-eestiliseks aasta õppijaks. Foto: Erakogu

Eesti aasta õppija tiitel tuli seekord Ida-Virumaale: 26aastane Margus Paavel, kes pidi gümnaasiumi pooleli jätma ja siis uuesti õppimisega alustama, teeb nüüd oma unistuste tööd Viru vangla finantsanalüütikuna.

Ida-Virumaa aasta õppija Margus Paavel (26) jättis Kohtla-Järve Järve gümnaasiumi pooleli, kui oli jõudnud lõpuklassi. Isa surma tõttu otsustas ta pakkuda emale materiaalset tuge, et aidata üles kasvatada õdesid. See viis noormehe gümnaasiumi lõpetamise asemel Soome tööle.

Seda mõtet, et võiks keskhariduseta jäädagi − leidis ju tööd ka ilma küpsustunnistuseta −, ei tekkinud siiski kordagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles