Alika Milova õpetaja Narva muusikakoolist: "Tema töökus on lihtsalt hämmastav"

Ilja Smirnov
Copy
Narva muusikakooli klaveri- ja süntesaatoriõpetaja Irina Trofimova oli ja on Alikale toeks. Õpetaja ise eelistab mis tahes sõudel varju jääda, kinnitades, et ta pole "kaugeltki peoloom". Kuid selleks, et Alikale "Eurovisiooni" poolfinaalis sõbralikus seltskonnas kaasa elada, astus temagi n-ö publiku sekka ja kaamerate ette.
Narva muusikakooli klaveri- ja süntesaatoriõpetaja Irina Trofimova oli ja on Alikale toeks. Õpetaja ise eelistab mis tahes sõudel varju jääda, kinnitades, et ta pole "kaugeltki peoloom". Kuid selleks, et Alikale "Eurovisiooni" poolfinaalis sõbralikus seltskonnas kaasa elada, astus temagi n-ö publiku sekka ja kaamerate ette. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Neljapäeva hilisõhtul kogunes ligikaudu poolsada narvalast Vaba Lava teatrikeskuse kohvikusse Alika Milovale "Eurovisiooni" lauluvõistluse poolfinaalis pöialt hoidma. Teiste seas ka Alika lemmikõpetaja Narva muusikakoolist Irina Trofimova. "Ta esines väga hästi. Meie linn paistis silma üle kogu Euroopa!" rõõmustab Alikat kolmandast klassist peale õpetanud Trofimova.

Millised tunded teid valdavad, teades, et teie õpilane "Eurovisiooni" lauluvõistlusel osaleb?

Alika on andekas inimene ning meie temaga pole enam üksnes õpetaja ja õpilane, vaid juba ka sõbrad ja kolleegid. Võime alati üksteisele helistada ja hoiame praegugi ühendust (intervjuu on tehtud enne teise poolfinaali tulemuste selgumist I.S.). Enne esinemist saatsin Alikale oma head soovid ja tema viis need ellu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles