Jõhvi Keskväljakul rünnati inimest

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

16. mail teatati politseile, et Jõhvis Keskväljakul löödi 24aastast meest. Politsei pidas lööja kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Narvas löödi naist

14. mail sai politsei teate, et Narvas Linda tänaval löödi 27aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Varas lõhkus autoklaasi

13. mail teatati politseile, et Kohtla-Järvele Tuuslari tänavale pargitud autol oli lõhutud klaas ja varastatud tööriistu.

Emalööja viidi politseisse

16. mail sai politsei teate, et Kohtla-Järvel Järveküla teel asuvas korteris lõi 34aastane mees oma ema. Politsei pidas lööja kinni.

Narvas pussitati meest

16. mail teatati politseile, et Narvas Joala tänaval löödi terava esemega 43aastast meest. Kiirabi toimetas mehe haiglasse.

Lõi ema ja ta sõpra

16. mail sai politsei teate, et Jõhvis Narva maanteel asuvas korteris lõi 26aastane mees oma ema ja ema sõpra. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Kelmid said narvalannalt suure summa

Politseisse pöördus Narvas elav 56aastane naine, kellele oli helistanud väidetav Google'i ning seejärel Swedbanki töötaja. Google'i töötaja oli väitnud, et naise Google'i konto on kaaperdatud ning tema isikuandmed varastatud. Kelm palus naisel alla laadida väidetava kelmuse vältimiseks programm RusDesk, mida naine ka tegi. Kelm väitis, et naise nimel proovitakse laenu võtta, ning seejärel helistas naisele väidetav Swedbanki töötaja, kes ütles, et naise nimele on laenusid võetud. Naisel paluti sisestada Smart-ID PIN1 ja PIN2, mida naine ka tegi, mille järel kadus tema kontolt raha. Kelmusega tekitatud kahju on 18 400 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles