Toila laululaval kõlavad reedel Queeni ja Bad Boys Blue hitid

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Queeni tribuutbändi Majesty eesotsas on näitleja ja muusik Rob Lea, kes on tuntud uskumatu esinemisoskuse ja võimsa vokaaliga.
Queeni tribuutbändi Majesty eesotsas on näitleja ja muusik Rob Lea, kes on tuntud uskumatu esinemisoskuse ja võimsa vokaaliga. Foto: Erakogu

Reedel, 7. juulil soojendab kaheksakümnendate hitimeister Bad Boys Blue Toila laululaval peaesinejat, kelleks on Queeni tribuutbänd Majesty Inglismaalt.

Kontserdi korraldaja Heiko Merikani sõnul on Majesty puhul tegu Inglismaa parima Queeni tribuutbändiga, kes teeb austusavalduse maailma suurimale rokkbändile ja on pakkunud publikule energilist lavasõud üle kümne aasta. Bänd on astunud kahel korral üles ka Tallinnas Alexela kontserdimajas.

"Inimesed, kes sõud vaatamas käisid, olid vaimustuses − kõik oli väga tõepärane. Kusjuures Alexelas algasid piletihinnad 59 eurost ja lõppesid 159 euroga ning kaks tuhat vaatajat mahutav kontserdisaal müüdi välja. Nüüd toome kontserdi idavirulastele koju kätte ja seda 30 euroga," ütles Heiko Merikan.

Bad Boys Bluest on laval põhitegija

Sealjuures näeb reede õhtul laval kaht bändi − erikülalisena avab õhtu legendaarne ansambel kaheksakümnendatest Bad Boys Blue. Suveõhtul kõlavad "You're Woman", "I Totally Miss You", "Pretty Young Girl" ja paljud teised tuntud lood.

"Bad Boys Blue on originaal selles mõttes, et John Edward McInerney on algusest peale seda bändi vedanud ja suurema osa laule ka sisse laulnud. Loomulikult oleks tore, kui ka teised kaks põhimeest oleksid rivis, aga kahjuks on nad meie seast lahkunud parematele jahimaadele. John tuleb koos oma abikaasast taustalauljaga."

Merikan on Bad Boys Blued varemgi Eestisse toonud. "Ta ise reaalselt laulab − pole nii, et vanur on laval ja maigutab suud," ütles korraldaja ja arvas, et retrobänd suudab ka Toilas rahva käima tõmmata.

Queen võiks kõnetada ka nooremat publikut

Merikan on Toilas korraldanud kontserte 2016. aastast. Thomas Andersi kontsert eelmisel suvel tõi üle kolme tuhande vaataja ja see oli läbi aegade parim tulemus.

Sel reedel on kahe esinejaga veel paremad väljavaated. "Mis seal salata − ega eelmisel aastal noort publikut eriti ei olnud. Sihingi pigem vanemat generatsiooni, aga julgen väita, et Queen võiks kõnetada ka juba uut generatsiooni, 20+ inimesi, kes on muusikaga kursis."

Merikan tõdes, et on oma pisikese produktsiooniga võtnud jälle asja päris suurelt ette, aga ei oska ka allahindlust teha.

"Soovin pakkuda maksimaalset meelelahutust, et inimene on kontserdilt ära minnes rõõmus ja ütleb, et tuleb tagasi. Tahaks publikut hoida ja samal ajal kasvatada. Näen, et Ida-Virumaal on potentsiaali. Tõesti loodan, et see kontsert toimib. Usun, et tuleb meeleolukas õhtu, ja olen ka ise põnevil."

Sissepääs laululavale avatakse kell 19, kontserdid algavad kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles