Peipsi toidu peole vooris rahvast lähedalt ja kaugelt

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Pilleriin Puskar tuli Ruubeni tallu tsikliga Tartust, et võtta suvest viimast. Seltskonda kuulusid veel Karin Rosin, Anni Raudsep-Pärnaste ja Evelin Pindmaa. Lõunasöök õunapuu all oli neliku sõnul võrratu.
Pilleriin Puskar tuli Ruubeni tallu tsikliga Tartust, et võtta suvest viimast. Seltskonda kuulusid veel Karin Rosin, Anni Raudsep-Pärnaste ja Evelin Pindmaa. Lõunasöök õunapuu all oli neliku sõnul võrratu. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Peipsi toidu tänav täitis hea ja paremaga külastajate kõhud, aga jättis toitlustajad nälga − katkematus rahvavoos polnud ise aega ampsugi võtta. "Kogu aeg oli tamp taga," tunnistas Hanna Villberg, kes avas koos perega esimest korda Ruubeni talu kohviku Remnikus.

Esimese korraliku kõhutäie lubas Hanna endale pühapäeva õhtul kella üheteistkümne ajal oma Voka koju jõudes. "Istusime elukaaslasega, mõlemal oli suur lambakints käes nagu "Viimses reliikvias," muljetas ta esmaspäeva hommikul.

Terve lammas lükati vardasse nii laupäeval kui ka pühapäeval. Pikalt grillitud lambast aedviljadega sai üks Ruubeni kohviku hitte. Hanna ise spetsialiseerus rohkem kala praadimisele ja toidu serveerimisele, aga tegi ka kõike muud, mida vaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles