Ida-Viru keskhaigla juht Tarmo Tohver: 20-30 arsti võtaks kohe tööle

Erik Gamzejev
Copy
Tarmo Tohveri sõnul aitab uute haiglahoonete ehitamine ja vanade renoveerimine saada siia tööle ka arste ja õdesid. "Paljud mujalt pärit inimesed, kes pole siin varem käinud, on üllatunud, et meil selline haigla on."
Tarmo Tohveri sõnul aitab uute haiglahoonete ehitamine ja vanade renoveerimine saada siia tööle ka arste ja õdesid. "Paljud mujalt pärit inimesed, kes pole siin varem käinud, on üllatunud, et meil selline haigla on." Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

"Minule on kõige tähtsam, et patsiendid oleksid haiglaga rahul. Patsient tahab, et temast lugu peetaks ja temaga räägitaks," ütleb Tarmo Tohver, kes tuli septembri alguses võitjana välja Ida-Viru keskhaigla juhi konkursist. Ta on haigla juhatusse kuulunud ka eelneval viiel aastal, mil ridamisi on kerkinud uued hooned. Ehitamisest veelgi keerulisem ülesanne on aga noorte arstide Ida-Virumaale tööle saamine.

Kuidas pidite äsjasel konkursil tõestama, et just teie olete kandideerijatest parim Ida-Viru keskhaigla juht?

Lisaks vestlusele pidid kandidaadid, keda oli ootamatult palju, lahendama ülesande, kuidas me kujutame ette haigla raviteenuste prognoosi järgmiseks viieks aastaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles