Alutaguse hoolekeskuse elanikud naudivad Eesti parimat hoolt

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Diana Dudina ja Kristina Kivikalju mängivad uuesti läbi võistluse ülesannet, kus Kristinal tuli kehastuda küünarvarremurruga kliendiks, Dianal aga lahendada etteantud ülesannet ehk mõõta vererõhku, temperatuuri, hapniku sisaldust veres ja teha muid vajalikke toiminguid.
Diana Dudina ja Kristina Kivikalju mängivad uuesti läbi võistluse ülesannet, kus Kristinal tuli kehastuda küünarvarremurruga kliendiks, Dianal aga lahendada etteantud ülesannet ehk mõõta vererõhku, temperatuuri, hapniku sisaldust veres ja teha muid vajalikke toiminguid. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Alutaguse hoolekeskuses Mäetagusel on tekkinud juba hooldustöötajate dünastiad: Diana Dudina ja Kristina Kivikalju, kes äsja üleriigilisel kutsevõistlusel hiilgasid, valisid selle ameti oma ema jälgedes.

Kristina Kivikalju on intervjuule saabudes lõpetanud äsja öövahetuse, aga ühtegi väsimuse märki temast välja ei loe. See ei tähenda, nagu hooldaja töö oleks meelakkumine. Lihtsalt inimeste abistamine sobib talle.

"Olen alati öelnud, et seda tööd ei saa teha ainult raha pärast. On teada, et hooldustöötaja töötasu ei ole väga suur, aga olen siin majas töötanud peaaegu üksteist aastat. See on saanud südamelähedaseks ja on mulle huvitav − alati leiab uusi väljakutseid."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles