Kohtla-Järve spordikeskuse pärnakast direktor Kaarel Kotkas: "Ida-Virumaa on mind kõvasti üllatanud!"

Erik Gamzejev
Copy
Kaarel Kotkase ajast võtab praegu suure osa Kohtla-Järve jäähall, kus käivad remonditööd, et hall märtsi lõpus toimuvaks naiste jäähoki maailmameistrivõistluste turniiriks "parimasse vormi" viia.
Kaarel Kotkase ajast võtab praegu suure osa Kohtla-Järve jäähall, kus käivad remonditööd, et hall märtsi lõpus toimuvaks naiste jäähoki maailmameistrivõistluste turniiriks "parimasse vormi" viia. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Pärnust pärit Kaarel Kotkas, kes on ligemale pool aastat Kohtla-Järve spordikeskust juhtinud, ei osanud sellesse ametisse kandideerides arvatagi, et see on linnas nii oluline ametikoht. Perega Ida-Virumaale kolinud Kotkas on üllatunud, et Ida-Virumaal elades on nii palju erinevaid võimalusi, ja näitab neid meelsasti ka siin külas käivatele sõpradele.

Spordiobjekte on Kohtla-Järvel palju, nende ülalpidamise kulud kasvavad. Samas elanikke jääb linnas aina vähemaks ja seeläbi ka kasutajaid. Kuidas selliste teguritega hoolt kanda, et kogu suur majapidamine toimiks, sportimisvõimalused paraneksid ja samas ei muutuks linna eelarvele üha suuremaks koormaks?

Kui küsitakse, mida veel võiks ehitada, siis ma ütlen, et prooviks olemasolevadki paremini korda saada ja ära majandada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles