Õpetaja Maire Aul veedab oma klassiga jääaugus kvaliteetaega

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
LUMIVALGEKE JA SEITSE PÖIALPOISSI: Nii ristiti jääaugus tehtud klassipilt koolis. Osa Maire Auli õpilastest, kes talisuplust harrastavad, on mujale kooli läinud ja näiteks Revo Luusi "asendusliikmena" osales teatesupluses tema vend Hugo.
LUMIVALGEKE JA SEITSE PÖIALPOISSI: Nii ristiti jääaugus tehtud klassipilt koolis. Osa Maire Auli õpilastest, kes talisuplust harrastavad, on mujale kooli läinud ja näiteks Revo Luusi "asendusliikmena" osales teatesupluses tema vend Hugo. Foto: Sirle Sommer-Kalda / Põhjarannik

Toila gümnaasiumi abituriendid tähistasid 106aastaseks saanud Eesti Vabariigi sünnipäeva teatesuplusega, istudes vaheldumisi 106 minutit Voka tiigi jääaugus. Nad tegid seda koos oma klassijuhataja, aastaringse supleja Maire Auliga, kes nakatas noored karastamise pisikuga juba kuuendas klassis.

Voka spordihoone pidas seekord vastlapäeva möödunud pühapäeval, päev pärast vabariigi aastapäeva. Seda, et vastlapäev ja talisuplus kokku käivad, teavad Maire klassi õpilased ammusest ajast. "See oli nagu kvaliteetaeg oma klassiga − istuda oma gümnaasiumi noormeestega koos jääaugus ja saunalaval," kirjeldab õpetaja.

Kauaaegse huvijuhina on Maire meister klassiväliseid üritusi korraldama. "Teine kvaliteetaeg oli siis, kui keetsime terve klassiga õpetajate päevaks õunamoosi; kes tõi õunu, kes purke ja purgikaasi. See oli üllatuskingitus õpetajatele."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles