Keskus peab pidevalt arenema

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui Jõhvi volikogu komisjonid enne eilset volikogu istungit arutasid valla osalemist rajatavas uues vabaajakeskuses, oli vaid eelarvekomisjon sellele vastu, viidates ohule, et see võtab Jõhvil hinge kinni. Selles komisjonis on juhtohjad ärimees Nikolai Ossipenko loodud valimisliidu Jõhvi Elanik käes ning seda juhib Ljudmila Jantšenko, kelle põhitöökoht on abilinnapea amet Kohtla-Järve linnavalitsuses. Mitmed volikogu liikmed põhjendasidki Põhjarannikuga vesteldes Jantšenko ja tema mõttekaaslaste käitumist viimase asjaoluga, öeldes, et Kohtla-Järve on lihtsalt kade.

Olgu sellega, kuidas on, aga selge on see, et õigustamaks oma maakonnakeskuse staatust, peab Jõhvi pidevalt ja silmaga nähtavalt arenema ning suutma ellu viia aina uusi projekte, mis teda elanikele ja külalistele üha ahvatlevamaks muudab. Ja keskuses peab olema võimalikult palju mitmekesiseid ning nüüdisaegseid teenuseid.

Kontserdimaja kõrvale kerkiv jäähalli, ujula, hosteli ning kaubanduspindadega keskus peaks positiivselt kajastuma kogu Jõhvi teenindus- ja kaubandussfääris. Sest need, kes tulevad keskusesse sportima või meelt lahutama, tahavad ka süüa, ostelda või kinos-kontserdil käia, mis stimuleerib igati kohalikku ettevõtlust.

Aga muidugi peab vald jälgima ka seda, et esmapilgul suurepärane projekt ei kärbuks lõpuks kokku, kus lubatud sotsiaalobjektide osa on kokkuhoiu huvides ära nuditud. Sellisel juhul tuleb vähendada ka valla võetavaid kohustusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles