Ahistaja ähvardas elukaaslase last: "Olin matusebüroos. Siin on sellised ilusad kirstukesed. Sulle sobiks roosa"

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Ahistav jälitamine on üks vaimse vägivalla vorme ning see on juba mõnda aega seadusega karistatav. Osa mehi, kes selle süüdistusega kohtu alla satuvad aga ei saa sellest ka kohtupingis aru.
Ahistav jälitamine on üks vaimse vägivalla vorme ning see on juba mõnda aega seadusega karistatav. Osa mehi, kes selle süüdistusega kohtu alla satuvad aga ei saa sellest ka kohtupingis aru. Foto: LaPresse/Gian Mattia D'Alberto/LaPresse

"Sa ju kärvad varsti, sa oled ju loll ja l..si tütar," ähvardas mees telefonisõnumis oma ekskaasa alaealist tütart, lisades, et vaatas lapsele juba kirstu valmis. See on vaid üks näide õudustest, mida vägivallatseja endine naine pärast lahkuminekut pidi taluma mehelt, keda ta kunagi armastas ja kes oli ühtäkki muutunud koletiseks.

Viru maakohus saatis sariahistaja, kes oma endist elukaaslast jälitas ja ähvardas, kolmeks kuuks reaalselt vangi. Nüüdseks on ta juba vabaduses. Ülejäänud aasta ja üheksa kuud sai mees tingimisi.   

Vladimiri (42) kriminaalne karjäär algas sellest, kui ta eelmise aasta 17. märtsi õhtupoolikul purjuspäi autot juhtides Narva lähistel Tallinna-Narva maanteel politseile vahele jäi. Kohus määras mehele kriminaalkorras poole aasta pikkuse tingimisi vangistuse poolteise aasta pikkuse katseajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles