NÄDALA KUJU − Liina Mihkelson

Põhjarannik
Copy
Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvi opositsioon tuli sel neljapäeval volikogu istungile teadmisega, et ilmselt ei lähe nende umbusaldusavaldus abivallavanem Aleksei Naumkinile läbi. Lõpuks jäi hääletustulemus 10:10, mis tähendab, et Naumkin jäi napilt ametisse. 

Tema mahavõtmise poolt hääletasid koalitsiooni kuuluva Nikolai Ossipenko valimisliidu liikmed Aleksandr Romanovitš ja Tamara Põlevina − Ossipenkole siiani väga kuulekad olnud volikogulased.

Aga oh üllatust: hääletamata jättis opositsiooni liige, Jõhvi põhikooli direktor Liina Mihkelson. Viimane on tööalaselt Naumkini alluv ja küllap mõtles nii: jätan hääletamata, nagunii umbusaldus läbi ei lähe. Ei läinudki. Ja kuigi opositsioon ütleb nüüd, et neljapäevane hääletus näitas sisepingeid koalitsioonis, tõusis tüli taevani ka opositsioonis, kui "vanad sõbrad" Teet Enok ja Liina Mihkelson teravasse sõnavahetusse astusid ning Mihkelson ähvardas ka fraktsioonist Jõhvi Eest välja astuda. On üsna loogiline, kui surve alla sattunud koolidirektor nüüd oma volikogu liikmeks oleku peatab. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles