Anton Altement tõdeb, et edukus ja loomingulisus käivad elus sageli käsikäes. "Kui tegevus on meeldiv ja pakub huvi, siis saavutad mingil hetkel ka edu. Aga kõvasti tööd on vaja igal juhul teha," tõdeb ta.
Anton Altement tõdeb, et edukus ja loomingulisus käivad elus sageli käsikäes. "Kui tegevus on meeldiv ja pakub huvi, siis saavutad mingil hetkel ka edu. Aga kõvasti tööd on vaja igal juhul teha," tõdeb ta. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Tema esimeseks ärikogemuseks oli koolipoisina koos sõpradega kooliõe isa kasvatatud kartulite müümine Jõhvi turul ja üheks esimeseks ametiks müüjaamet Jõhvi Sportlandi poes. Viimased 13 aastat Šveitsis elav Anton Altement on teinud nii sealsetes kui Londoni pankades edukat karjääri. Praegu veab ta koos samuti Jõhvist pärit äripartnerite Ivan Turõgini ja Sergei Potapenkoga projekti Osom Finance, kuhu nad on suutnud kaasata 32 miljonit eurot riskikapitalistide raha, mis võib õnnestumise korral oluliselt muuta kogu maailma rahanduses tehingute tegemist. Sel nädalal kinkisid nad Ida-Viru keskhaiglale 35 000 eurot maksva diagnostikaseadme. 

2003. aastal kirjutasite Põhjarannikusse ühe artikli. Kas mäletate, millest see oli?

See oli nii ammu, ehk üldjoontes, ega ma detaile ei mäleta. 

Kommentaarid
Copy