TÄNAVAKÜSITLUS ⟩ Millega peaksid uued kohalikud võimud esmajoones tegelema?

Põhjarannik
Copy
Pühajõe sild.
Pühajõe sild. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik / Arhiiv

Toila rahvas loodab, et sadama- ja rannaalalt Oru pargi lossiplatsile suunduv sild tehakse lõpuks korda.

Foto: Peeter Lilleväli

Ülo Raidma, pensionär Toilast:

Mulle tundub, et paleepööret ei toimunud. Aga see, et pargis silla taastamine nii meeletult aega võtab, on ikka häbilugu. Mina arvan küll, et kuigi asjaajamine võtab aega − projektid, hanked jne −, on selles küsimuses seni olnud parasjagu saamatust ka.

Foto: Peeter Lilleväli

Harry Kästik, pensionär Jõhvist:

Alati, kui tahad, leiad midagi halba või siis head. Jõhvis peaks asjaajamistes rohkem korda olema ja meie valitud inimesed peaksid ikka valimistel välja öeldud joont hoidma. Need ootamatud volikogu sõprused, mis viimastel aastatel on tekkinud ja lagunenud, pole hea tava.

Foto: Peeter Lilleväli

Tatjana Zorodõševa, pensionär Jõhvist:

Suuremad projektid võtavad aega rohkem, kui üks võim kohapeal kestab. Seetõttu peaks volikogu rohkem ühte hoidma ning tunnistama, et avamisel lindi lõikaja pole ainuisikuliselt ettevõtmise taga, vaid oma teened on ka eelmistel ja üle-eelmistel volikogudel.

Foto: Peeter Lilleväli

Natalja Šabartšina, haridustöötaja Jõhvist:

Eks teha ole palju, aga noorsootöötajana arvan, et ennekõike peaks mõtlema sellele, kuidas noori kohapeal hoida, pakkudes neile nii head tööd kui ka arenemisvõimalusi. Ilma nendeta kaotavad kõik muud algatused mõtte, kui elu kohapeal aegade jooksul lihtsalt hääbub.

Foto: Peeter Lilleväli

Igor Lumbe, kultuuripedagoog Kohtla-Järvelt:

Poliitikakauge inimesena on mul suht ükskõik, kes pukis on. Peaasi et inimestel lastaks tööd teha ning iseseisvalt hakkama saada. Mida vähem üldse tuntakse, et elus püsimiseks tuleb, müts näpus, võimude poole pöörduda, seda parem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles