"Jõhvis ei ole nii palju ahvatlusi, mis tähelepanu õppimiselt kõrvale tõmbaks "

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Egon Saks jättis oma pereelu Tallinna ja tuli Jõhvi ühe eesmärgiga: kool edukalt läbi teha. "Kood/Jõhvi teeb eriliseks see, et kõigi taust on hästi erinev. Inimesi on üle maailma 19 rahvusest. See rikastab nii palju, sest inimestel on erinev vaatenurk ja kõik ei ole nagu ühe puuga löödud."
Egon Saks jättis oma pereelu Tallinna ja tuli Jõhvi ühe eesmärgiga: kool edukalt läbi teha. "Kood/Jõhvi teeb eriliseks see, et kõigi taust on hästi erinev. Inimesi on üle maailma 19 rahvusest. See rikastab nii palju, sest inimestel on erinev vaatenurk ja kõik ei ole nagu ühe puuga löödud." Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi koodikoolis sel nädalal õpinguid alustanud tallinlane Egon Saks peab selle kõrvalist asukohta isegi plussiks ja kodust eemal olekus pole talle midagi uut: noor mees on aastaid elanud piiri taga − Prantsusmaal ja Mehhikos.

Kohtusime esimest korda kevadel, kui osalesid programmeerimiskooli katsetel, mille edukalt läbisid. Kuidas esimene nädal kood/Jõhvis tundub?

Emotsioonid on laes: uus maja, hästi palju uusi nägusid. Vanade tuttavatega, kellega olin aprillis koos katsetel Sillamäel, jagame ühikatuba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles