TÄNAVAKÜSITLUS Kas olete riigikogu valimiste tulemustega rahul?

Copy
Foto: Elmo Riig / Scanpix

Riigikogu valimistel võttis võidu Reformierakond.

Foto: Peeter Lilleväli

Evald Pajo, pensionär:

Põhimõtteliselt olen rahul, kuid meie põhjamaine riik on ju nii "igav", et teravaid pöördeid ei toimu siin kunagi. Vaatame, mis edasi saab.

Foto: Peeter Lilleväli

Andra Villers, tootmisdirektor:

Võib öelda, et olen enam-vähem rahul. Ehkki eelmiseski koosseisus domineerisid reformikad ja ma ei saa öelda, et oleksin kõigega rahul, aga äkki annab loodav uus koalitsioon lootust riigi paremale käekäigule.

Foto: Peeter Lilleväli

Sofia Bulanova, näitleja:

Ma ei tea, kuidas vastata, sest ei hoia poliitilistel sündmustel üldse silma peal. Kõik erakonnad kinnitavad enne valimisi, et tegutsevad rahva heaks, ent praktika näitab, et väga paljud lubadused unustatakse hiljem ära. Seetõttu on mul ükskõik, kes võimule sai. Põhiline, et poliitikud oma lubadusi täidaksid või vähemalt üritaksid täita ning inimesed seda ka näeksid ja tunneksid.

Foto: Peeter Lilleväli

Leonid Pojarkov, pensionär:

Ei ole rahul. Viimasel ajal püüan mitte lugedagi seda jama, mida ajalehtedes kirjutatakse. Nooruses olin patrioot, seisin Balti ketis, nüüd aga olen väga rahulolematu, sest poliitikud on kõik pea peale pööranud. Ja mitte ainult Eestis, vaid ka Euroopas. Inimene, kellele ma oma hääle andsin, riigikogusse ei pääsenud, ehkki sai palju hääli. Reformikad on juba ammu võimul, kuid muutusi paremusele ei ole ja elu ei rõõmusta. Kuid paremale elule on lootust alati, ootame.

Tagasi üles