TÄNAVAKÜSITLUS Kellest võiks saada vääriline valitsuse esindaja Ida-Virumaal?

Põhjarannik
Copy
Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Valitsuse Ida-Virumaa esindaja konkursil pääses 34 kandidaadist vestlusvooru üheksa.

Foto: Peeter Lilleväli

Olga Šištšenko, tööotsija:

Arvan, et parim kandidaat sellesse ametisse oleks Etti Kagarov. Ta on tegus, tähelepanelik ja tore inimene ning tal on palju huvisid ja sidemeid. Olen alati tema poolt!

Foto: Peeter Lilleväli

Mari Saaremägi, ametnik:

Ma ei teagi. See küsimus tuleb mulle praegu ootamatult, seetõttu ma konkreetset nime ei ütle, ent jääb tunne, nagu oleks tegu täiesti kunstlikult loodud ametikohaga.

Foto: Peeter Lilleväli

Merike Aas, koduperenaine:

Selleks võiks saada Tauno Võhmar. Ta on end juba tõestanud ning näidanud, et oskab juhtida. Ta tunneb maakonda ja kohalikke elanikke ning on ka seltskondlik ja avatud inimene.

Foto: Peeter Lilleväli

Irina Linde, noor pensionär:

Põhiline, et see oleks meie piirkonna elanik. Viimasel ajal on mul jäänud mulje, nagu arvaks valitsus, et meil siin on ebakompetentsed inimesed, kes ise toime ei tule. Mina isiklikult näen selles ametis Tauno Võhmarit − ta on näidanud end hea spetsialistina. Ta alustas Jõhvist ja siis oli ka raske aeg, kuid suuresti tänu tema pingutustele sai teoks palju algatusi, linn hakkas arenema ning on muutunud hubaseks ja kenaks.

Foto: Peeter Lilleväli

Boriss Tšitšerin, pensionär:

Arvan, et sellega tuleks toime Tiit Salvan, kes on selliseid ülesandeid juba täitnud ja tunneb kohalike inimeste probleeme hästi. Igal juhul tahaksin, et see uus ametnik pööraks senisest rohkem tähelepanu heakorraküsimustele, et ilus ümbrus silma rõõmustaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles