NÄDALA KUJU Eevi Paasmäe

Põhjarannik
Copy
Eevi Paasmäe.
Eevi Paasmäe. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eevi Paasmäe on püüdnud Keskerakonna lippu kõrgel hoida juba ligemale 30 aastat, mille jooksul on see erakond elanud üle tõuse ja mõõnu, tugevat kokkuhoidmist ja teravate servadega lõhesid.

Staažikat parteiveterani läks Keskerakonna liidritel aga nüüd taas vaja, kui Paasmäe ise parteiasjadest kõrvale tõmbuda tahtis, et pühendada rohkem aega oma lemmiktegevustele − ta on näiteks paljude muude tegemiste kõrval üks agaramaid kultuuri- ja spordiürituste külastajaid Ida-Virumaal.

Sügisel Keskerakonna juhiks valitud Mihhail Kõlvart vajab Paasmäe-suguseid inimesi, kes suudaksid erakonna sees remontida ebaturvaliseks tülitsetud sildu erakonna eesti ja vene kalda vahel. Kui Ida-Viru piirkonna juhiks oleks Paasmäe asemel saanud keegi teine, siis oleks kümmekonnale Ida-Virumaal erakonnast lahkujale tulnud ilmselt veelgi kõvasti lisa.

Kas ja kuidas Paasmäe nüüd neid katki löödud tassikilde kokku suudab liimida, näitab aeg. Aga tasub meenutada, et Jüri Ratase ajastu Keskerakonnas algas just pärast seda, kui Paasmäe alistas Ida-Viru piirkonnajuhi valimistel Edgar Savisaare ja Yana Toomi soosiku Martin Repinski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles