Mis on Møller Auto autovahetus?

Moller Auto
Copy
Foto: Moller Auto

Kui on vaja soetada isiklik liikumisvahend, seisavad inimesed sageli ristteel: kas osta uus või kasutatud auto?

Sel hetkel mängib olulist rolli mitte ainult finantsolukord, vaid ka kasutatud autode turu mõistmine ja tööstuse maine. Näiteks uue auto ostmisel ei teki ostjal kunagi kahtlusi sõiduki seisukorra suhtes, samal ajal kui veidi kasutatud autode segmendis on sageli küsimus, miks eelmine omanik auto maha müüs − kas see on avariisse sattunud või on sellel mõni muu varjatud probleem?

Kui vaatame 5 ja 10 aasta tagust kasutatud autode turgu, siis seostati sõidukeid peamiselt erinevate “rondiärikate” ja eraisikute vahelise käest kätte müügiga, kuid viimaste aastate jooksul on ka ametlikud autoesindused teinud selles turusegmendis tugeva edasimineku. Üha rohkem müüakse kasutatud autosid margiesindustes ning ostetakse tagasi ka n-ö teise ringi autosid.

Küsisime Møller Auto Viru juhi Roman Šindini käest, mis see trade-in siis ikkagi on ja kuidas toimub autovahetus Møller Autos.

Autovahetus ehk trade-in on mugav viis vabaneda oma vanast autost, kui plaanid endale uue auto soetada. See teenus võimaldab klientidel müüa olemasolev sõiduk ettevõttele ning kasutada saadud summat uue auto sissemaksena või täies ulatuses uue sõiduki ostmisel.

Autovahetuse eeliseks on aja ja vaeva kokkuhoid, kuna klient ei pea tegelema oma vana auto müügiga. Selle asemel saab ta tulla lihtsalt Møller Auto salongi, tutvuda sealse sõidukite valikuga ning nautida tassikest kohvi, kuni meie professionaalne meeskond tema sõidukit hindab. Lisaks on ka meil kodulehel loodud spetsiaalne vorm, kuhu saab sisestada sõiduki andmed, mille järel saame juba esmase ülevaate ning teeme sõidukile umbkaudse hinnapakkumise.

Kui kaaluda vahetust, siis tasub arvestada kaasnevate kuludega. Näiteks võib ettevõte nõuda auto tehnilise seisukorra kontrolli eest tasu. Samuti võib olla piiranguid vana auto väärtusele, mis võib mõjutada uue auto valikut.

Oluline on teada, et trade-in'i puhul ei pruugi uue auto valik sõltuda müüdava auto väärtusest. Kliendil võib olla võimalus valida endale sobiv mudel, sõltumata müüdava auto väärtusest. Møller Autos on kasutatud autode valik lai ja mitmekesine ning sinna ei kuulu mitte ainult meil müügil olevate Volkswageni ja Škoda mudelid, vaid ka kõikide teiste brändide autod. Lisaks ei ole vaja kliendil

muretseda auto seisukorra pärast, kuna meie valikus on vaid kontrollitud ja tehniliselt korras sõidukid, millel on lisaks ka meie garantii, et tagada sõidukiomanikule võimalikult muretu ja mugav autovahetuse protsess.

Foto: Moller Auto

Võib öelda, et autovahetuse teenuse abil saame kliendile pakkuda mugavust ning lihtsustada vanast autost vabanemise protsessi. See võimaldab kliendil keskenduda vana auto müügiga tegelemise asemel uue sõiduki valikule, säästes aega ja energiat, ning sõita koju just talle sobiva uuema või koguni uhiuue autoga.

mollerauto.ee

Foto: Reklaam
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles