Jõhvi jalkameeskonna treener: võidaksime, kui mängijad trennis käiksid

Copy
Vladimir Aga sõnul on keeruline kokkumängu harjutada, kui trennis käivad vaid vähesed mängijad.
Vladimir Aga sõnul on keeruline kokkumängu harjutada, kui trennis käivad vaid vähesed mängijad. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

"Lausa häbi on sellise mängu pärast. Meil pole õigust niimoodi mängida," tunnistas Jõhvi Phoenixi jalgpallimeeskonna treener Vladimir Aga pärast seda, kui tema meeskond viimases voorus kodusel Heino Lipu staadionil 130 poolehoidja silme all Tallinna Legionilt 0:5 lüüa sai.

Treener tõdes, et selles mängus ei tulnud absoluutselt midagi välja, kuid märkis samas, et Eesti tugevuselt kolmandas liigas, kus Phoenix mängib, on meeskondade tase ühtlane ja Phoenixile on jõukohane võita iga vastast. "Kuid selleks tuleb trennis käia. Kui mängijad ei tule trenni, siis pole võimalik midagi saavutada. Sellega on samamoodi, et kui keegi tahab tugevaid lihaseid, siis peab ta käima jõusaalis," tõi Vladimir Aga selle võrdlusega esile meeskonna probleemi.

Samas mõistab ta, et paljud mängijad käivad tööl ja neil pole võimalik trenni jõuda. "Ka nende füüsilise vormi kohta ei ole mul midagi ette heita. Kuid jalgpall on võistkondlik mäng, kus tuleb harjutada kokkumängu, siis tuleb ka kindlustunne. Kui trennis ei käida, siis seda ei teki ning kokkumängu puudulikkuse tõttu jäämegi me vastastele alla ja nad võidavad meid teenitult. Nii oli ka täna," sõnas ta.

Tagasi üles