Narva Trans sai vastaseks Bakuu Interi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurokarika mänge alustavad Narva Transi mängijad Aasias. Varem ei ole idavirulased Aserbaidžaani klubidega rinda pistnud.
Eurokarika mänge alustavad Narva Transi mängijad Aasias. Varem ei ole idavirulased Aserbaidžaani klubidega rinda pistnud. Foto: Matti Kämärä

Eile loositi Šveitsis eurokaika uue hooaja paarid. Kaks Eesti meeskonda - Nõmme Kalju ja Narva Trans - said vastaseks Aserbaidžaani meeskonnad. Narva klubi president märkis seejuures, et idavirulaste loos ei olnud just kõige õnnelikum.   

"Ütlen ausalt, et mul on kahju, et Aserbaidžaan asub meist nii kaugel - nüüd tuleb ju hea hulk ressursse sõidule kulutada. Kohtumiseni on aega jäänud üsna vähe, aga muretseda tuleb raha ja viisad," rääkis klubi president Nikolai Burdakov. "Tean, et Aserbaidžaanis on jalgpall praegu tõusuteel ja seal investeeritakse sellesse palju. Aga lootus jääb. Elame, näeme."

Ilmselt kõige huvitavama vastase sai Eesti klubidest pealinna Flora, kel tuleb meistriliiga 1. ringis mängida Šveitsi Baseliga. Ülejäänud kolm euroliigas mängivat Eesti meeskonda said vähem tuntud vastased: Nõmme Kaljule tõi loos Aserbaidžaani Hazari (Lenkoran), Narva Transi vastane on Bakuu Inter ja pealinna Levadia vastane Leedu Šiauliai.

"Levadial vedas vist kõige rohkem - selles mõttes, et pole vaja kaugele sõita. Pealegi on Šiauliai meeskonda võimalik võita," märkis Burdakov.

Hooaja esimese mängu eurokarika sarjas peab Narva Trans 5. juulil võõrsil. Kodus mängib Narva klubi Rakveres 12. juulil. "Meie Kreenholmi staadion vajab eurokarika tasemega mängude võõrustamiseks põhjalikku remonti. Teisalt on Rakvere ikka lähemal kui Tallinn," lisas Burdakov.

Treeninguid korraldav Aleksei Jagudin kuulis UEFA loositulemustest selle loo autorilt. "Ah sa mait, kuhu me sõitma peame!" oli tema esimene reaktsioon. "Olen sellest meeskonnast kuulnud, kuid infot ei ole. Nüüd võtan kohe ette video- ja muu materjali kogumise. Usun, et paari päeva pärast saame koos meeskonnaga vaadata ja analüüsida nende viimaseid mänge," märkis ta.

"Meeskonnas on praegu hea õhkkond, kuigi mikrotraumasid on samuti. Igal juhul on meeleolu võitluslik. Homme mängime Levadiaga Eesti MV raames ning tahan öelda, et me ei kavatse kolmest punktist ilma jääda," rõhutas klubi treener.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles