Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2019/08/14/12466240t1hd595.jpg)
Kolmapäeval Toila valla talusid külastanud maaeluminister Mart Järvik tõdes, et eestimaine toit on olnud temale kui tarbijale alati eelistus number üks ning ta ei pea paljuks seda ka ise kasvatada.
Osalesite Toila vallas üle-eestilisel LEADERi suveseminaril ja külastasite kahte talu, mis toodavad kvaliteetset Eesti toitu: Rajamõisat, kus kasvatatakse lihaveiseid ja väärindatakse liha, ning teraviljakasvatusega tegelevat Pühaoru talu. Kui oluline on teile kui tarbijale, et toit oleks kohalik, ja kui palju olete valmis selle hankimiseks pingutusi tegema: ostukohta valima, rohkem maksma, ise toitu kasvatama jms?