NÄDALA KUJU − Max Kaur

Põhjarannik
Copy
Foto: Erakogu

Kui seni Jõhvi skandaalseim vallavanem, keskerakondlane Martin Repinski eelmisel kevadel ametist lahkus, jättis ta oma mantlipärijaks parteikaaslasest senise abivallavanema Max Kauri. Aastaid hoopis Mustvee juhtimisega seotud olnud Max Kaur oli Jõhvis seni tundmatu tegelane. Erinevalt Repinskist aga ei sobinud talle olemine ühes koalitsioonis Nikolai Ossipenkoga ja pidev Peipsi vahet sõelumine, et kuulata ärimehe ukaase Jõhvi juhtimise asjus. 

Kui Kaur Ossipenkole hambaid näitama hakkas, püüdis viimane teda koos Allan Männi ja Arthur Sepperniga kukutada, ent jäi Kauri kombinatsioonidele kevadel alla. Nüüd siis oli Kauri kord langeda. 

Kaur ei meeldinud volikogus jäägitult õieti kellelegi. Ent ühed ütlesid, et "vähemalt on ta normaalne", teised jälle, et "vähemalt ta ei varasta". 

Kaur on ka väga ettevaatlik. Näiteks on ta esimene Jõhvi juht, kes on keeldunud andmast Põhjarannikule persooniintervjuud. Õigemini on ta nõudnud küsimusi kirjalikult ette, et siis neile kirjalikult vastata. Saatsime ta kukele, sest poliitiku puhul pole selline nõudmine kuidagi põhjendatud.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles