TÄNAVAKÜSITLUS Milline on selle suve meeldejäävaim sündmus?

Põhjarannik
Copy
Toila rand.
Toila rand. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Tänavune suvi on olnud rikas nii sündmuste kui ka rannailmade poolest.

Foto: Matti Kämärä

Vassili Kamakin, pensionär:

Raske öelda. Peamiselt igasugused majapidamistööd... Kõige märkimisväärsem sündmus on aga see, et jäin sel suvel väljateenitud puhkusele − minust sai pensionär. Tähistasime seda hästi. Mul on hea meel, et nüüd pole vaja kuhugi kiirustada.

Foto: Matti Kämärä

Angelina Ussankina, lasteaiaõpetaja:

Juunis käisime abikaasaga Türgis puhkamas. Esimest korda kahekesi: oleme üles kasvatanud neli last ja varem käisime ikka alati koos nendega. Kõik oli väga lahe, muljed on unustamatud ja mälestusi jagub kauaks.

Foto: Matti Kämärä

Maija Komarova, noor ema:

Midagi meeldejäävat polegi olnud: meie lapsele ei meeldi bussiga sõita, isa aga on hommikust õhtuni tööl. Seepärast ootame alati nädalavahetust, et see koos veeta. Hiljuti käisime Peipsi järve ääres puhkekeskuses Suvi puhkamas − laps oli vaimustuses ja meile ka meeldis.

Foto: Matti Kämärä

Tiina Bogens, õpetaja:

Käisin Oru pargis, kus peeti Toila päeva. Oli imeline õhtu: palju inimesi, huvitavaid artiste ja etteasteid. Ilm oli ka suurepärane. Küllap see ongi selle suve meeldejäävaim sündmus.

Foto: Matti Kämärä

Niina Kolossova, pensionär:

Suurt midagi meenutada polegi, lihtsalt tore suvi on. Meelde on jäänud sõit Sillamäele sõprade juurde: seal peeti parajasti linna- ja merepäevi, oli palju huvitavaid üritusi ning ilmgi ei vedanud alt − kõik oli ilus ja tore. Tahaks muidugi midagi mastaapsemat, kuid seni pole selleks võimalust ning rahvusvaheline olukordki pole kuigi stabiilne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles