Kohtla-Järve Gümnaasium ootab tutvuma kooliga ja korraldab kontserdi

Kohtla-Järve Gümnaasium
Copy
Kohtla-Järve Gümnaasium.
Kohtla-Järve Gümnaasium. Foto: Kohtla-Järve gümnaasium

Kohtla-Järve Gümnaasium ootab 7. märtsil avatud uste päeval külla tulevasi gümnasiste ja korraldab 8. märtsil Kohtla-Järve kultuurikeskuses  kõigile huvilistele naistepäevakontserdi. 

Kohtla-Järve Gümnaasiumi avatud uste päev toimub 7. märtsil.
Kohtla-Järve Gümnaasiumi avatud uste päev toimub 7. märtsil. Foto: Kohtla-Järve Gümnaasium

7. märtsil ootame kõiki avatud uste päevale tutvuma meie kooliga, kus tervitavad Sind ägedad õpetajad ja õpilased, kes tutvustavad kõikidele huvilistele lähemalt meie kooli ning õppimisvõimalusi! 

Õhtu jooksul avaneb Sul võimalus tutvuda meie moodulitega, saada osa infotunnist ning õhtu lõpetab KJG vilistlase ning Euroopa harrastajate meistri Alina Pinchuki õhuakrobaatika etteaste!

Kohtume juba 7. märtsil kell 16.30 Kohtla-Järve Gümnaasiumis!

Õpilasvarjupäevad

5.-15. märtsini ootame aga tänavusi põhikoolide lõpetajaid õpilasvarjupäevadele, kus on võimalik terve päeva jooksul kogeda, kuidas toimub meie koolis õppetöö.  Õpilasvarjupäevale tulnud õpilane osaleb koos gümnasistiga õppetegevustes terve koolipäeva. Õpilane teavitab enda kooli läbi E-kooli või Stuudiumi õpilasvarjupäeval viibimisest Kohtla-Järve Gümnaasiumis.

Õpilasvarjupäevale tuleb eelnevalt registreeruda kooli kodulehe kaudu siin:

https://kjg.ee/sisseastumine/vastuvotu-ajakava/

8. märtsil olete oodatud kontserdile

8. märtsil kell 18 korraldame Kohtla-Järve Kultuurikeskuses naistepäevakontserdi "Sirelite aegu"

Esitusele tulevad kaunid lood, mis õhkavad armastusest, naistest ning kõigest ilusast meie ümber.

Kõlavad armastatuimad eestikeelsed laulud Kohtla-Järve Gümnaasiumi noorteorkestri ja lauljate esituses! Sealhulgas ka noorte omaloomingulised lood, mis kõlasid viimasel "Väike laul suurele lavale" kontserdil noorte esituses. 

Kontserdil teeb kaasa ka Rahvusooper Estonia solist Märt Jakobson, kelle esituses kõlavad Gremini aaria Tšaikovski "Jevgeni Oneginist", Villem Kapi "Kui lõpeb suvepäeva viimne vine", Edgar Arro "Igal majakal on oma tuli" ooperist "Tuled kodusadamas" ja mitmed igihaljad eesti armastatud lood koos noorteorkestriga, näiteks nagu "Julge laul", "Majake mere ääres" ja teised.

Sissepääs on vaba.

Naistepäeva kontsert.
Naistepäeva kontsert. Foto: Kohtla-Järve Gümnaasium
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles