Jalgpall kui mainekujundaja

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui paljud spordihuvilised on pikka aega pidanud Eesti jalgpallimeistrivõistlusi teisejärguliseks mõõduvõtmiseks, mis ei vääri erilist tähelepanu, siis viimaste aastatega on see hoiak muutumas.

Uuele tasemele on tõusnud mängude korraldus, tasapisi on hakanud kasvama publiku hulk tribüünidel. Iga vooru enamikust mängudest tehakse otseülekandeid teles ja netiportaalides. Klubidega on liitunud palju tugeva tasemega jalgpallureid, kodumaale on naasnud ka hulganisti aastaid välisklubides mänginud Eesti koondislasi. Kõik see on muutnud liiga taseme ühtlasemaks ja mängud põnevamaks.   See on ka põhjuseks, miks Eesti kodune jalgpall läheb rohkem korda ning pakub kõneainet.

Ida-Virumaal on põhjust heameelt tunda, et selles mängus kuuluvad peategelaste hulka ka kaks siinset klubi. Sillamäe Kalev võitis eelmisel aastal hõbemedali ja on favoriitide seas ka tänavu. Oma ridu tugevdanud Narva Trans ihkab pärast kahte mõõna-aastat taas tippude hulka tõusta.

Kui Ida-Virus tehakse igasuguseid mainekampaaniaid, siis üks valdkond, mida saaks positiivse kuvandi loomisel märksa rohkem kasutada, on just nimelt jalgpall. See on ala, mille vastu on Eestis laiem huvi, ja meie meeskonnad on selles konkurentsis tegijaid. Sellega kaasnevad iga nädal teleülekanded ja fännide reisid. Ida-Virus tuleb pingutada, et staadionid korda saaksid, ja sagedamini tasub käia platsi ääres omadele kaasa elamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles