Bahama korvpallur tegi Hito särgis muljetavaldava avamängu

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Publik, kes kolmapäeval vaatas Hito ja Samaara treeningmängu, sai näha mitmeid Nesbitti efektseid palli korvisurumisi.
Publik, kes kolmapäeval vaatas Hito ja Samaara treeningmängu, sai näha mitmeid Nesbitti efektseid palli korvisurumisi. Foto: Matti Kämärä

Ida-Virumaa esindusklubis Hitos testimisel olev Bahamalt pärit korvpallur David Nesbitt näitas esimeses treeningmängus end positiivsest küljest, ent keskmängija rolli ta ilmselt välja ei vea.

Hito, kelle koosseisust puudusid mitmed põhimängijad, kohtus kolmapäeva õhtul kuni 20aastaste euroliiga (EYBL) turniirile Jõhvi saabunud Venemaa Samaara klubiga ja kaotas 62:67. Hito resultatiivseim mängija oligi Bahamalt pärit 21aastane David Nesbitt, kes viskas 22 punkti.

Hito president Raul Rõõmus ütles, et Nesbitt jättis talle hea mulje. "Mulle meeldis, et ta võitles hingega lahtiste pallide pärast, oli aktiivne, tegi skoori ja surus mitmel korral palli pealt korvi. Publiku jaoks on tema mäng kindlasti efektne ja atraktiivne," sõnas Rõõmus, lisades, et ka inimesena on noormees jätnud sümpaatse mulje. "Tõsine ja tagasihoidlik mees. Klubil oleks temast kindlasti kasu."

Probleem on aga selles, et 201 cm pikk Nesbitt on küllaltki hea ründava ääremängija rollis. Hito vajab aga algavaks meistriliiga hooajaks täienduseks eelkõige keskmängijat. Korvi alla loodab Rõõmus sobiva mängija leida septembri lõpus Eestist tööd otsima tulevate Ameerika korvpallurite meeskonnast. "Samas kaalume tõsiselt ka Nesbitti siia jätmist. Kui saame tema agendiga nüüd hinnas kokkuleppele, siis saaks meie eelarve ka kaks võõrmängijat palgata," sõnas Rõõmus.

Otsus, kas Nesbitt jääb Hitosse või mitte, võib sündida juba täna, sest Rõõmuse sõnul on lepinguprojekt tal juba laual ja kui ta ei vaja selle mängija teeneid, siis oleks mõttekas sellest kohe teada anda, sest agent on broneerinud korvpallurile laupäevaks juba tagasisõidupileti Ameerikasse. (PR)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles