KÜSITLUS Mida arvate armastuse avaldamisest suure reklaamplakatiga?

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Riigikogu liige ja endine Jõhvi vallavanem Martin Repinski lasi Jõhvi kesklinna üles panna suure plakati, milles avaldab armastust oma pruudile Jekaterina Vassiljevale, kes on Jõhvi vallavolikogus tema asendusliige ja alates eelmisest suvest Jõhvi spordikooli võimla administraator. 

Foto: Peeter Lilleväli

Kaja Rahasepp:

Mulle tundub, et säärased armuavaldused on liiga avameelsed. Selliseid isiklikke, peaaegu intiimseid suhteid ei tasuks laiema publiku ette tuua − oma tunnete näitamiseks ja tõestamiseks võib leida ka paremaid viise. 

Foto: Peeter Lilleväli

Galina Kiuru:

Minul ja enamikul minu põlvkonna inimestel pole eriti meeldiv selliseid plakateid vahtida. Milleks need? Arvan, et parem on oma tundeid ja armastust endale hoida, mitte neid kogu maailmale demonstreerida. See ei tähenda veel, et naine teda uskuma jääb.

Foto: Peeter Lilleväli

Klara Gretškina:

Mina ei oska sellele kesk Jõhvi linna püstitatud plakatile hinnangut anda, sest ma ei mõista, milleks see seal on. Kes andis loa? Selle koha peale võinuks ka midagi paremat paigaldada. Tegelikult midagi halba selles ju pole, kuid säärane plakat ei kaunista linnatänavat kohe kindlasti.

Foto: Peeter Lilleväli

Natalja Poljahh:

Ma ei pööranud sellele varem tähelepanugi, kuid plakatile pilgu peale heitnud, ütlen, et neiule, kellele niimoodi armastust avaldatakse, on see küll romantiline. Miks ka mitte? Las ta karjub oma tunnetest kogu maailmale, kui armastab. Kuid ma ei oska üheselt öelda, kas mina säärast armastusavaldust sooviksin. Pigem mitte.

Foto: Peeter Lilleväli

Mihhail Jevsejev:

Kõik teavad, kes sellel fotol on ja kes selle plakati tellis. Kui palju naisi tal on olnud? Ei suuda kokku lugeda. Minu kindel veendumus on, et tänav pole sääraste plakatite jaoks sobiv koht. Oma maja külge ehk võikski säherduse armuavalduse mõneks ajaks üles riputada, aga milleks laiem üldsus seda teadma peaks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles