Euroopa kirveviskamise meistrivõistlused Mäetagusel jäävad ära

Põhjarannik
Copy
Kirveviskamise entusiasti Marek Peedi sõnul ei õnnestunud koguda piisavalt raha Mäetaguse kirvehalli lae soojustamiseks.
Kirveviskamise entusiasti Marek Peedi sõnul ei õnnestunud koguda piisavalt raha Mäetaguse kirvehalli lae soojustamiseks. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Euroopa meistrivõistlused kirveviskamises, mis pidid toimuma märtsi lõpus Mäetagusel, jäävad rahapuuduse tõttu ära, kuid 30. märtsil toimuvad sealses kirvehallis Eesti meistrivõistlused.

Üks võistluste korraldajaid ja Eesti paremaid kirveviskajaid Marek Peet teatas sotsiaalmeedias, et Euroopa meistrivõistluste läbiviimiseks ei õnnestunud piisavalt raha koguda, samuti ei registeerunud Eesti kirveviskajad õigeks ajaks.

"Oleme pettunud, kuna kulutasime võistluste ettevalmistamiseks palju vaeva ja energiat," teatas ta, lisades, et võistlused oli kavas korraldada suurejoonelisemalt kui kunagi varem üheski teises riigis. Broneeritud oli üks Eesti populaarsemaid rokkbände, hotell koos SPAga, tellitud auhinnad.

"Kahjuks ei toetatud meid piisavalt ka Hooandja kaudu, et koguda vajaminev summa kirvehalli lae soojustustamiseks." märkis ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles