Sotsiaaltöö erialal saab alates sügisest kõrgharidust omandada ka Ida-Virumaal

Tallinna Tehnikakõrgkool
Copy
Suhtlusroboteid kasutatakse sotsiaaltöö õpetamisel palju. See robot asub  Tallinna Tehnikakõrgkooli sotsiaaltöö laboris Mõdrikul.
Suhtlusroboteid kasutatakse sotsiaaltöö õpetamisel palju. See robot asub Tallinna Tehnikakõrgkooli sotsiaaltöö laboris Mõdrikul. Foto: Jaana Silk

Tallinna tehnikakõrgkool hakkab tänavu sügisel Kukrusel õpetama sotsiaaltöö eriala.

Õppimisvõimalust pakutakse 25 inimesele, kes juba töötavad piirkonnas selles ametis, kuid pole varem kutset omandanud. Õppetöö hakkab toimuma Kukrusel Tallinna tervishoiu kõrgkooli hoones.

Sotsiaaltöö õppekava annab teadmisi hoolekandesüsteemist, psühholoogiast, nõustamisest, klienditööst ja sotsiaalpoliitikast. Erilist tähelepanu pööratakse teoreetilisele ja praktilisele ettevalmistusele tööks laste ja perede, eakate ning erivajadustega inimestega. Sotsiaaltöö haridus annab teadmisi ka neile, kes näevad oma tulevikku sotsiaalse ettevõtjana.

Sotsiaaltöö sobib inimesele, kellele lähevad korda teiste mured ja kes soovib ühiskonda hoolivamaks muuta. Sotsiaaltöötaja amet eeldab sallivust ja pühendumust, head pingetaluvust ja empaatiavõimet, vastutustunnet ning väga head suhtlemis- ja koostööoskust.

Vaata lisainfot sotsiaaltöö eriala kohta ja esita avaldus!

"Meie õpe erineb selle poolest, et tehnikakoolina paneme sotsiaaltöös rohkem rõhku tehnoloogiatele," märkis kõrgkooli kommunikatsioonijuht Marek Simulman.

Tallinna tehnikakõrgkool on haridus- ja teadusministeeriumi hallatav suurim riiklik rakenduskõrgkool ning selle tunnuslause on, et praktika on parim õpetaja. Koolil on 20 õppekava ja väljaspool Tallinna tegutseb kõrgkool praegu ka Lääne-Virumaal Mõdrikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles