Vasknarva sadam täitus kalaostjate ja õngitsejatega

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Uuendatud 30. aprill 2024, 12:36
Copy
Hobikalastaja Olga Bondareva kuulis avatud sadamate päevast laupäeva hommikul, aga ei hakanud ürituse tõttu püügikohta vahetama. "Püüan ainult enda jaoks," ütles ta, lisades, et kuna kalaõnne on tõsisel harrastajal alati, ei pea ka ostma minema.
Hobikalastaja Olga Bondareva kuulis avatud sadamate päevast laupäeva hommikul, aga ei hakanud ürituse tõttu püügikohta vahetama. "Püüan ainult enda jaoks," ütles ta, lisades, et kuna kalaõnne on tõsisel harrastajal alati, ei pea ka ostma minema. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Laupäeval avanes Vasknarva sadamas vaatepilt, kus ühed voorisid Peipsi avatud sadamate päevale ja teised said sealsest melust osa ise õnge loopides.

Laupäeval avasid end rahvale Peipsi piirkonna sadamad ja esimest korda oli nende seas ka Vasknarva. Kloostri juurest sadamaplatsile jalutades torkasid silma tihedalt üksteise kõrval seisvad õngitsejad.

"Kuulsin sellest üritusest alles hommikul, aga otsustasime kohta mitte vahetada," tunnistas Kiviõlist kohale sõitnud hobikalur Olga Bondareva, kellel kalaleti juurde asja ei ole. Naine püüab endale kala ise ja laupäeval näkkas särg. "Kala kuivatamisega tegeleb mees. Mina ainult püüan."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles