Narvas pargipingil konutav rootslane ülistab Venemaad ja pelgab kodumaale saatmist

Ilja Smirnov
Copy
Narvas oma kottide ja kohvrite vahel pingil kükitav rootslane Magnus Karlsson näib olevat suhtlusele ja uutele tutvustele avatud.
Narvas oma kottide ja kohvrite vahel pingil kükitav rootslane Magnus Karlsson näib olevat suhtlusele ja uutele tutvustele avatud. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narvas pargipingil konutab juba mitmendat päeva rootslane, kes armastab kirglikult Venemaad, Putinit ja narvalannasid ning pelgab tagasi kodumaale Rootsi saatmist. Ametnikud ei oska mehega midagi peale hakata, sest sunniviisil teda turvakodusse paigutada ei saa ning euroliidu kodanikuna võib ta oma saatuse üle ise otsustada.

Narvas liiguvad kulutulena jutud väidetavalt nõdrameelsest rootslasest, kes laamendamise ja rõvetsemise tõttu juba mitmest suuremast Narva hotellist välja on visatud ning nüüd linnapargis pingi peal naisi ahistades aega parajaks teeb.

Veebruaris Narvas oma 52. sünnipäeva tähistanud Magnus Karlsson tundub pealtnäha vaikne mees. Ta istub rahumeelselt Aleksandr Puškini tänava pargipingil, põlved pleediga kaetud, või lesib tukastades oma kottide ja kohvrite vahel. Nõnda vahelduva eduga pingil köötsutades veetis ta terve talve ning tervitas ka kevade tulekut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles