Vajakajäämine kokkumängus ei andnud võiduvõimalust FOTOGALERII

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Hito mesitriliiga avamängus suutis üllatuslikult Rapla meeskonda võita, siis täna võttis kogenum meeskond oma.
Kui Hito mesitriliiga avamängus suutis üllatuslikult Rapla meeskonda võita, siis täna võttis kogenum meeskond oma. Foto: Matti Kämärä

[nggallery id=45]

Eesti korvpalli meistriliigas kaotas HITO pühapäeval kodus 69:82 Raplale, keda esimeses voorus suudeti üllatuslikult võita.

“Otsustavaks sai asjaolu, et kui me saame kogu võistkonnaga koos treenida vaid korra nädalas, siis vastased teevad seda iga päev. Kokkumäng oli vastastel meiega võrreldes palju parem,” nentis HITO peatreener Priit Sternhof klubi kodulehel.

Vastaste peatreener Jaak Karp nentis, et kui hooaja avamängus läks meeskond mütsiga lööma, siis tänaseks mänguks oldi palju rohkem valmis.

Mäng algas küaliste eduga - HITO jäi seitsme punktiga kaotusseisu, kuid veerandaja viimase paari minutiga suudeti kaotus vähendada kahepunktiliseks. Poolaja lõpuks oli vahe aga kasvanud jube 10 punktile.

Kolmanda veerandaja alguses HITO mäng lagunes ning vahe kärises veelgi suuremaks. Siis suudeti ennast kokku võtta ja vahet vähendada. Mängu viimasel veerandil tabas Georg Tambre kolm kaugviset ning viimane veerandaeg oli HITO-le edukam kui vastastele, kuid kokkuvõttes võttis Rapla oodatud võidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles