Saka mõisas jääb filmilindile psühholoogiline draama

Erik Gamzejev
Copy
Filmi peaosalist kehastava Johanna Maarja Mägi sõnul tegeleb "Aurora" selliste emotsioonide ja tunnetega, mis inimese sees on olemas, aga millest me eriti palju ei räägi.
Filmi peaosalist kehastava Johanna Maarja Mägi sõnul tegeleb "Aurora" selliste emotsioonide ja tunnetega, mis inimese sees on olemas, aga millest me eriti palju ei räägi. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Saka mõisas teevad režissöörid Andres Maimik ja Rain Tolk psühholoogilist draamat "Aurora", mis jõuab kinodesse järgmise aasta sügisel.

Andres Maimiku sõnul on see film ühest noorest naisest, kes on omajagu lõhkikistud selle vahel, kus ühel pool on tema perekond ja traditsioonid, mille keskel on ta kasvanud, ja teisel pool see, mida tema sisemised kired ette ütlevad. "Kui enamjaolt suudavad inimesed sellised konfliktid ikkagi ühel või teisel viisil lahendada, siis selles filmis läheb see vastasseis kokkupõrke kursile. Tugevad tunded on ikkagi mängus," selgitas ta.

Andres Maimiku sõnul eeldas stsenaarium luksuslikumat hotelli koos spaa ja toreda ümbrusega ning Saka mõis vastas nendele ootustele kõige paremini.
Andres Maimiku sõnul eeldas stsenaarium luksuslikumat hotelli koos spaa ja toreda ümbrusega ning Saka mõis vastas nendele ootustele kõige paremini. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles