Narva Transi hooaeg algas valusa kaotusega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parimast tahtest hoolimata ei suutnud Narva Trans karikavõistluste esimeses mängus Florale vastu seista.
Parimast tahtest hoolimata ei suutnud Narva Trans karikavõistluste esimeses mängus Florale vastu seista. Foto: SCANPIX

Narva Trans kaotas Eesti karikavõistluste hooaja avakohtumise Tallinna Florale, kes noppis kõik läinud vutihooaja tähtsamad tiitlid. Narva klubi juhtkond ei pea siiski vajalikuks endale tuhka pähe raputada, uskudes, et olulised mängud on veel ees.

Flora mängijad lõid esimese värava juba 11. mänguminutil. Esimesel poolajal domineerinud tallinlased ei andnud Narva Transile mingit võimalust. Teisel poolajal pilt veidi muutus, kuid narvalased ei suutnud oma võimalusi ära kasutada ja pidid Floralt vastu võtma hävitava kaotuse - 4:0.

"Mängijad püüdsid kogu aeg head tempot hoida. Loodan, et see võit annab meile hea tuju kogu hooajaks," märkis Flora treener Martin Reim. "Oli ka keerulisi hetki, millest tuleb järeldusi teha. Üldiselt on mängijate areng näha ja usume, et uued tulijad on meeskonda sulandunud."

Valus kaotus

Mängu analüüsides märkisid Narva meeskonna juhid, et nina pole põhjust norgu lasta.

"Kaotada on alati valus, kuid siin pole asi isegi selles. Me ei saanud selleks mänguks kogu koosseisu kokku. Ka treeningutingimused erinesid Flora omadest märkimisväärselt. Nemad valmistusid korraliku kattega väljakul, meie aga treenime praegu hallis, kus saame mängida vaid kolm kolme vastu," kommenteeris Narva Transi president Nikolai Burdakov. "Selles kohtumises jäid nõrgaks kaitseliinid, eriti ääred. Selline hävitav tulemus aitab meil leida nippe mängijate motiveerimiseks. Kahju, et teisel poolajal võrdset mängu näidates ei kasutanud me ära neid viit või kuut võimalust, mis meil tekkisid. Igal juhul ei hakka ma tuhka pähe raputama, sest esimese meistrivõistluste kohtumiseni 18. märtsil on veel piisavalt aega seekord välja jäänud mängijate kaasamiseks."

Treener Sergei Prihhodko ütles, et tulemus oli õiglane. "Tehnika poole pealt jäime vastastele alla. Kui me sellise mänguga oleksime suutnud väravaid lüüa ja võita, olnuks see veelgi ebaõiglasem," sõnas ta. Prihhodko lisas, et praegu on meeskond alakomplekteeritud, "aga võin öelda, et on ka nn musti hobuseid, keda tutvustan hiljem".

Hoolimata ülesandmisest, ei saanud kohtumisest osa võtta Narva Transi kaks aafriklasest mängijat, kelle dokumentide vormistamine on pooleli. Trauma tõttu ei mängi ikka veel ründaja Aleksandr Aleksejev.

Tallinnas toimub täna vutihooaja pidulik avamine ja laupäeval algavad meistrivõistlused kohtumistega neljas meistriliigas. Floraga peab siis silmitsi seisma ka Sillamäe Kalev, kes võõrustab Eesti meistreid kell 14 koduväljaku kunstmurul. Pühapäeval on hooaja esimene mäng Kohtla-Järve Lootusel, kes esimese liiga esimeses voorus kohtub Tallinnas Levadia II-ga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles