Pohlak: Narva Transi vedamine on Burdakovile üle jõu käinud

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Pohlak.
Aivar Pohlak. Foto: Matti Kämärä

Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak ütleb, et Narva Trans on küll klubi presidendi Nikolai Burdakovi elutöö, kuid ta vajab abi uutelt inimestelt.

"Meie jaoks on üks selgelt rõhutatud prioriteete see, et endised tippjalgpallurid jääksid jalgpalli juurde ja annaksid oma kogemused edasi jalgpallis," rääkis Pohlak ETV-le. "Kogu Transi saaga on väga pikk protsess, käinud aastaid ja üks muresid on olnud, et kuidas leida sinna inimene, kes seda klubi aitaks vedada. Nikolai Burdakovi jaoks on see küll elutöö, kuid mingi nurga alt on see talle üle jõu käinud."

Pohlak kinnitas, et meediast läbi käinud Andrei Stepanov ja Jevgeni Novikov võiksid olla klubile päästerõngaks. "Sellest sai nendega räägitud. Täna sellest ei saa kindlas kõneviisis veel öelda, kuid protsessid liiguvad sinna suunda, et nad võtaksid klubis teatavaid vastutusi ja aitaksid selle klubi uueks teha ning miks mitte siis ka täiesti uue kaubamärgi all."

"See protsess on kujunemisjärgus, tegemist on keerulise ülesande ja suurte otsustega, mis nõuavad koostööd nii endise juhtide kui tulevaste kaasalööjate poolt. Ma julgeks väita, et ilma nende meeste abita ei ole Transil võimalik enam uueks hooajaks koosseisu kokku saadagi."

Pohlak vihjas ka, et seni on Burdakovi ümbritsenud Narvas valed inimesed. "Ma arvan, et ka Nikolai Burdakovi jaoks nüüd ka asi päris selge ja ma arvan et sellist sammu, mis oleks reaalne, ta ise ei suuda astuda - kasvõi nende kontaktide pärast, millega ta jalgpallis toimetab, mis on toonud kaasa imelike mängijate saabumise Narva. Ta vajab uusi kontakte ja selleks on vaja uusi inimesi."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles