TÄNAVAKÜSITLUS Kuidas inimesi vaktsineerima ärgitada?

Põhjarannik
Copy
Foto: Mailiis Ollino

Eestis on koroonanakkuse levik väga suur, vaktsineerituse tase aga väga madal.

Foto: Peeter Lilleväli

Marina Fokina, sporditreener:

Ainult rangete meetmetega. Demokraatiat pole vaja arendada − tuleb kuulata teadlaste arvamust. Nagu Lätis: lähed poodi ainult toidukaupade järele. On vaja lasta end vaktsineerida või läbi põdeda. Vastasel korral läheb kõik siin ilmas lukku.

Foto: Peeter Lilleväli

Gennadi Melnikov, Ahtme spordihalli töötaja:

Inimesi tuleb senisest rohkem veenda. Ehk oleksid abiks ka jõumeetodid, kuid tegelikult ma ei tea. Meie lasime end ameti tõttu kohe ära vaktsineerida.

Foto: Peeter Lilleväli

Aleksandr Starov, elektrik:

Tuleb rohkem näidata, kui keeruline olukord maailmas valitseb. Mõelda tuleb ka oma lähedaste tervisele, mitte ainult iseenda omale. Mina põdesin koroona raskel kujul läbi. Pärast lasin ka kaitsesüsti ära teha. Parem on vaktsineerida kui haige olla.

Foto: Peeter Lilleväli

Jüri Eljas, pensionär:

Rõhuda eneseteadvusele. Miks mõned inimesed muretsevad ainult enda pärast, oma lähedastele aga ei mõtle? Lätis tehti õigesti, et kõik ilma pikema jututa lukku pandi.

Foto: Peeter Lilleväli

Sergei Filatov, töötu:

Minust noorem sugulane sattus pärast vaktsineerimist reanimatsiooni, üks mu tuttav aga suri ära. Kedagi pole vaja sundida, igaüks peab ise otsustama. Mina lääne vaktsiine eriti ei usalda, Sputnikuga vaktsineerida ei saa. Tahan esmalt teha antikehade testi, eks siis pärast otsustan, mis edasi saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles