Laupäev möödub Kohtla-Järvel muusika ja meelelahutuse tähe all

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Koit Toome ja tema bänd on Kohtla-Järve publikut oma esinemistega rõõmustanud mitmel korral varemgi. Nüüd saab neid taas näha ja kuulda.
Koit Toome ja tema bänd on Kohtla-Järve publikut oma esinemistega rõõmustanud mitmel korral varemgi. Nüüd saab neid taas näha ja kuulda. Foto: Erakogu

Laupäeval, 11. juunil peetakse Kohtla-Järvel Virula väljakul põlevkivilinna 76. aastapäevale pühendatud suvepäeva "Muusika lainel". Kogu päeva kõlab linnaväljakul muusika, õhtul aga saab end jäähallis diskoõhtul jahutada. Üritustel osalemine on kõigile tasuta.

"Täidame selle päeva muusikaga. Meie meeskond on kokku pannud mitmekesise programmi igale vanusele ja maitsele," sõnas Kohtla-Järve kultuurikeskuse direktor Svetlana Korotkova.

Peoprogramm algab Virula väljakul kell 13. Kontserdi avab Kohtla-Järve linnaorkester, seejärel tutvustavad oma andeid Ahtme ja Kohtla-Järve kunstide kool. Esinema on oodata ka Kohtla-Järve gümnaasiumi noorteorkestrit, tuntud estraadilauljaid Pavel Šelli ja Mihhail Dmitrijevi ning ansambleid Vulgari Moribus ja Bliss. Programmi peaesinejad on Koit Toome ja tema bänd.

Lisaks muusikalisele poolele on korraldajad hoolitsenud ka meelelahutuse eest. Nii näiteks saavad soovijad osaleda Kohtla-Järve kultuurikeskuse ja koolinoorte loomemaja töötajate ettevalmistatud meistriklassides.

Hokiklubi Everest toob kohale kunstjääga väljaku, kus kõik soovijad keset suvepäeva liugu lasta saavad. Kel sellest veel väheks jääb, need saavad end jahutada kell 19 jäähallis algaval diskoõhtul.

Kogu päeva kihab linnaväljakul laadamelu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles