KÜSITLUS Kas teile pakuvad huvi Euroopa Parlamendi valimised?

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
03.06.2024, Paide

Euroopa Parlamendi valimised. Hääletamine.
03.06.2024, Paide Euroopa Parlamendi valimised. Hääletamine. Foto: Dmitri Kotjuh / Scanpix

Euroopa Parlamendi valimisnädal kestab 9. juunini.

Foto: Peeter Lilleväli

URMAS SALAK, elektrik:

Muidugi pakuvad. Kindlasti lähen hääletama, ootan praegu, millal mulle tuuakse ID-kaart, see jäi Tallinna. Kuidas teisiti? Elame kõik Euroopas ja igast häälest sõltub tulemus, mis hakkab toimuma ja kes hakkavad seisma meie huvide eest.

Foto: Peeter Lilleväli

LJUDMILA ŠKATOVA, pensionär:

Pakuvad huvi küll, vaatamata sellele, et olen Venemaa kodanik ja nendel valimistel hääletada ei saa. Kuulan siiski huviga debatte, kes mida räägib, sest Euroopa julgeolek ja Eesti majanduse areng lähevad mulle siiralt korda.

Foto: Peeter Lilleväli

VELLO NURME, pensionär:

Enam ei paku huvi, sest see on nagu varesest ja juustust rääkivas valmis: ütled "ei", kukub juust maha, ütled "jah", jääd samuti tühjade kätega. Midagi ei muutu, ma ei usu neisse valimistesse ja ei lähe kuhugi.

Foto: Peeter Lilleväli

NATALIA SUVOROVA, munitsipaalasutuse töötaja:

Ei ütleks, et huvitun aktiivselt poliitikast, kuid mind huvitab kõik, mis toimub riigis, ja muidugi soovin Eestile parimat, seetõttu lähen hääletama ja kandidaat on juba välja valitud.

Foto: Peeter Lilleväli

AIGI VIIRA, ajakirjanik:

See pole mingi küsimus − kindlasti tuleb hääletama minna. Kui sa ise midagi teinud pole, siis missugune moraalne õigus on sul pärast rääkida, et kõik on halvasti? Kellele pretensioone esitada?

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles