NÄDALA KUJU Tatjana Ait

Põhjarannik
Copy
Tatjana Ait.
Tatjana Ait. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvi riigigümnaasiumi algus polnud lihtne, kui 2015. aastal uhiuus kool oma uksed avas. Toona kooli eesotsas olnud Tarmo Valgepea juhtimisel tuli koolist aeg-ajalt negatiivseid teateid konfliktidest ja arusaamatustest kooli juhtkonna, töötajate, aga ka vilistlaste ja lastevanematega.

Pärast Valgepea lahkumist asus kooli etteotsa Tatjana Ait, kelle juhtimise all jõudis Jõhvi gümnaasium sel esmaspäeval aasta kooli 2024 tunnustuseni. Olla esile tõstetud sadade Eesti haridustemplite seas on ühe Ida-Virumaa kooli jaoks suur saavutus, kahtlemata saavutus ka kogu siinse haridusmaastiku jaoks.

Muidugi võib mõelda ja vaielda, kas kriteeriumid, mille järgi aasta kool valitakse, on ikka objektiivsed ja ühesed. Aga fakt on see, et kool pingutas juba viiendat korda selle tiitli nimel ning saavutas lõpuks edu. Kuigi selles on suur roll kogu kooliperel, sõltub kooli maine ja sisu alati eelkõige juhtkonnast. Ja Tatjana Ait on oma tööga hästi hakkama saanud, kui tema juhitav haridustempel pani rahvusringhäälingu ühe vaadatatuma saate "Terevisioon" kaks tundi endast rääkima. See on suur saavutus!

Tagasi üles