Narva uus linnapea: ma ei ole Voronovi ega kellegi teise inimene, olen meeskonnamängija

Ilja Smirnov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksei Jevgrafov: Mu hing on Narvas − see on minu kodulinn."
Aleksei Jevgrafov: Mu hing on Narvas − see on minu kodulinn." Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva uus linnapea Aleksei Jevgrafov ei kiirustanud eelmisel nädalal end talle eelkäija jäetud uhkes kabinetis sisse seadma ning meie intervjuu toimus talle harjumuspärasemas abilinnapea kabinetis. Pikka kasvu ja sportliku kehaehitusega vastne meer seadis end oma töölaua taha istuma pealtnäha ebamugavas poosis ja ilmega nagu inimesel, kes on määratud vedama linnajuhtimise rasket koormat. Arvestades, et eelmine meer oli ametis ligi 17 aastat, on uue, noore juhi tulek tema asemele iseenesest intrigeeriv.

Teie tulek Narva linnavalitsusse 2017. aastal tekitas imestust paljudes, kui mitte kõikides. Enne seda tundus, et Aleksei Jevgrafov on pigem opositsiooniliselt meelestatud noor ettevõtja, kuid siis selgus, et ta on Narva tsentristidega siiski ühes paadis. Kui imestusväärne see start teile endale tundus?

Tegelikult kutsuti mind mitmel korral ka varasematel aastatel, kuid ma ei võtnud pakkumist vastu. 2017. aastal aga nõustusin, sest volikogu koosseis vahetus ning ma mõtlesin, et miks ka mitte. Minu tulles rääkisime me kohe läbi, et olen oma töös iseseisev ja sõltumatu, erakonda ei astu ning hakkan tegelema linnamajanduses konkreetsete asjadega, st nendega, mida saab katsuda ja mille puhul on tulemus näha. Kõigest sellest peeti kinni ning selle eest tuleb aitäh öelda nii eelmisele linnapeale Tarmo Tammistele kui ka linnavolikogu liikmetele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles