ÜKS KÜSIMUS Kui tugevad on uue erakonna väljavaated Ida-Virumaal?

Põhjarannik
Copy
Siim Kiisler.
Siim Kiisler. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Märtsis toimuvatel riigikogu valimistel loodab riigikogusse pääseda ka loodav erakond Parempoolsed, kes lubavad tuua Eesti poliitikasse tagasi parempoolsuse, mis on nende hinnangul loosunglikkuse ja vastandumise ajastul tegemas vähikäiku.

Parempoolsete eestvedaja SIIM KIISLER (valitud Isamaa nimekirjast asendusliikmena praegusesse riigikogusse Ida-Virumaalt):

Erakond on alles loomisel ja meil ei ole veel piirkondlikku organisatsiooni välja kujunenud. Kõige tuntum parempoolne Ida-Virumaal on meil Tiit Salvan [valiti hiljuti Kiviõli 1. keskkooli direktoriks].

Ida-Virumaal on seni riigikogu valimistel hääletatud paljuski rahvusepõhiselt. Samas usun, et parempoolsele maailmavaatele on Ida-Virumaal toetajaid nii eesti- kui ka venekeelsete valijate seas. Loodame, et osa neist valijatest, kes on viimastel aastatel Keskerakonnast lahti öelnud, leiavad meie vaadetes enda jaoks sobiva erakonna.

Kavatseme riigikogu valimistel ka Ida-Virumaal oma nimekirjaga välja tulla ja eesmärgiks on saada siit vähemalt üks koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles