Hannes Pertel ja Vello Erikson panevad sünnipäevapeo püsti 5. novembril Katariina keldris ja 12. novembril Vanameistri pubis. Jõhvi publiku ees peaks Detailiga liituma ka ansambli asutajaliige Agu Oks, lisaks veel Pipi-Triinu Nõmmiste ja Hannese tütar Doris Pertel, kes on esimest korda bändiga laval.
Hannes Pertel ja Vello Erikson panevad sünnipäevapeo püsti 5. novembril Katariina keldris ja 12. novembril Vanameistri pubis. Jõhvi publiku ees peaks Detailiga liituma ka ansambli asutajaliige Agu Oks, lisaks veel Pipi-Triinu Nõmmiste ja Hannese tütar Doris Pertel, kes on esimest korda bändiga laval. Foto: Erakogu

Ida-Viru kahemehebänd on mänginud vanglas ja lossis, hooldekodus ja sauna eesruumis, rekkakastis ja jääfestivalil. Oma 30. tegevusaastat tähistab Detail aga koduseinte vahel − Katariina keldris ja Vanameistri pubis −, kruvides tantsutuurid üles kahel järjestikusel laupäeval.

Ansambli Detail lõid Vello Erikson ja Agu Oks 1992. aasta novembris. 2005. aasta kevadel vahetas Agu välja Hannes Pertel.

Kommentaarid
Copy